A yohimbe, a természetes viagra, valamint a nők karcsúsítószere

0
85

A yohimbe egy Nyugat-Afrikában őshonos fa, kérgét már hosszú ideje használják különféle betegségek gyógykezelésére, egyebek mellett potencia zavarra is.

A yohimbin pozitívan hat a rossz vérellátású szövetekre, továbbá anyagcsere-élénkítő és vérkeringés-javító hatással is büszkélkedhet. Ezért alkalmas a zsír lebontására. Egyrészről a zsírszövetek vérellátásának fokozásával, valamint az alfa-2 blokkolásának hatására a szervezetben noradrenalin hormon szabadul fel, ami javítva a vérellátást. A noradrenalin az agyban javítja a reakciókészséget és az élénkséget. A nőknél a problémás területeken – a has, a fenék és a comb – igen sok alfa2-receptor van, ezért várható javulás a szedése következtében. A zsírszövet vérellátásának fokozásával, valamint az alfa-2 receptorok blokkolásával hozzájárulhatunk a kényes területek zsírégetéséhez.

Hatásának révén és mivel természetes alapanyagokból áll mára már több gyógyszer alkotóeleme is. De mint minden természetes csodaszernek és gyógyszernek, a yohimbinnek is lehetnek mellékhatásai. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba a fogyasztását, mivel vizsgálatok kimutatták, hogy a kéreg hatóanyaga elpusztítja a szervezetben azon enzimek egy részét, melyek a méreganyagokat semlegesítéséért felelnek.

Mielőtt bármilyen „csodaszert” kipróbálunk elengedhetetlen, hogy utána járjunk, és mindenképp vegyük figyelembe a mellékhatásokat is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ