Te milyen pózban alszol?

0
944

Mindenki másképp szeret és tud aludni. Vannak, akik csak háton, vagy hason, de akadnak olyanok is, akik csak magzatpózban tudnak igazán jól aludni. Tanulmányok szerint ez is elárul néhány dolgot a személyiségünkről.

Magzatpóz

Ha a legjobban összegömbölyödve, magzatpózban alszol akkor gyakran érezheted, hogy megértésre, támogatásra, empátiára van szükséged. Konfliktuskerülő vagy, inkább elkerülöd a vitát, mint hogy szembenézz vele. Jó érzéked van a művészetekhez, legyen szó, táncról, festésről, vagy esetleg írásról.

Oldalfekvés

Ha nyújtott lábbal az oldaladon szeretsz aludni, akkor nyugodt, kiegyensúlyozott és megbízható ember vagy. Valószínűleg kevés dolog tud felidegesíteni és akkor sem aggódsz, ha épp egy problémával kerülsz szembe. Nem nyomaszt a szürke, hideg, esős idő sem, mindig mindenben megtalálod a jót.

Hason fekvés

Ha csak hason tudsz elaludni és kezeidet, lábaidat általában széttárod, akkor jellemző rád az energikusság, a kezdeményezőkészség, a nyitottság, mind a munkádban és a magánéletedben egyaránt. Nem szereted a váratlan dolgokat, inkább előre tervezel, hogy minden kiszámíthatóbb legyen. Céljaidért mindent megteszel, addig nem állsz meg, míg meg nem valósítod az álmaid.

Háton fekve

Ha háton fekve alszol, karjaidat és lábaidat kinyújtva, mint egy katonatiszt, akkor nagy valószínűséggel az életed nagy precizitással éled. Tudod, hogy kitől mit akarsz és hogy mit vársz az élettől, mindent meg is teszel azért, hogy megvalósítsd. Maximalista vagy.

Háton fekve széttárt végtagokkal

Optimista, vidám beállítottságú vagy, aki szereti az életet és jól érzi magát a bőrében. Munkádat jól és kitartóan végzed. Fontos számodra az igazság, ami a szíveden az a szádon.

Felhúzott térdek

Valószínűleg hangulatember vagy, aki olykor kiszámíthatatlan. Vonzanak a kalandok és a hozzád hasonló kiszámíthatatlan hangulatú emberek. Nehezen döntesz, fontos számodra a stabil munkahely és a nyugalom.

Forrás: brightside.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ