A pulzáló mágnesterápia hatása ereinkre – a rendszeres kezelések hatásairól bővebben

0
387

A pulzáló mágnesterápia megfiatalítja, kitisztítja hajszálereink hálózatát

Földünk mágneses mezőjének ereje évről évre csökken. A kutatók szerint ez a tény számos betegség forrása lesz a közeljövőben –sőt ez már most is  tapasztalható. A természetes elektromágneses közeget hozza létre a pulzáló mágnesterápia.

Pulzáló mágnesterápia otthon

A készülék által generált mágneses tér és a frekvencia kombinációja egész testünkre, sokféle folyamatára hat rendkívül kedvezően. A javuló mikrokeringés megfelelő mennyiségű tápanyaggal és oxigénnel látja el a sejteket, valamint serkentőleg hat a sejtekben lévő salakanyagok elszállítására is.

A mikrokeringés regenerálása a pulzáló mágnesterápiával

A pulzáló mágnesterápia hatása abban érvényesül leginkább, hogy rendszeres használatával megelőzhető számos betegség kialakulása. Meglévő betegségek vagy tünetek esetében pedig lecsökkenthető vagy enyhébb esetekben akár teljesen ki is váltható a gyógyszerek szedése (kizárólag orvosi felügyelet mellett!), így az ezekkel járó káros mellékhatásoknak is búcsút inthetünk.

A pulzáló elektromágneses terápia legnagyobb érdeme, hogy éppen azokra a beszűkült hajszálerekre tudunk hatni, melyekre tablettákkal, gyógyszerekkel már nem hatékony a terápia. Ez logikus is, hiszen éppen azoknak az ereknek szűkült be a keresztmetszete, melyeken keresztül kellene végigmennie a gyógyszerek hatóanyagainak is.

A pulzáló mágnesterápia hatása a hajszálerekre

A szív így kisebb erőfeszítéssel dolgozhat, kisebb nyomással képes a vért áramoltatni a hajszálerek hálózatán át egészen a sejtekig.

Egészségünk megőrzése a legfontosabb!

Nemcsak betegségek eredményes kezelésében használhatjuk a terápiát. Általános egészségi állapotunk megőrzése, javítása legalább ilyen fontos, sőt! Ez lenne az ideális állapot. 

Pulzáló mágnesterápia hatásai az érhálózatra

Milyen tünetek, betegségek esetén érhetünk el igazán kiemelkedő eredményeket?

 • Vérkeringési panaszok
 • vérellátási zavarok
 • migrén
 • idegrendszeri betegségek
 • mozgásszervi megbetegedések
 • csontritkulás
 • reumatikus panaszok
 • kopások
 • porckorongsérv
 • nőgyógyászati problémák
 • emésztőszervi tünetek
 • anyagcsere zavarai
 • nehezen gyógyuló sebek.

Élsportolók, aktív életet élők, testépítők is előszeretettel használják a pulzáló mágnesterápiát teljesítményük fokozásához és az edzések utáni regenerálódáshoz egyaránt.

Terápia otthon, amikor csak szeretnénk – kellő útmutatásokkal!

A legtöbb pulzáló mágnesterápia készüléket otthoni használatra fejlesztették ki, így bárki használhatja akár otthonában is. Ehhez azonban mindenképpen szükséges egy erre kiképzett szakember teljes körű útmutatása.

A pulzáló mágnesterápiát ma már országszerte használják kórházakban, rehabilitációs intézményekben, wellness központokban. Kozmetikusok és bőrgyógyászok is nagy hívei, mivel a terápia az ellenjavallatokon túl (néhány konkrét problémát kivéve) bárki számára hasznos lehet. A sikere a vérkeringést fokozó hatásnak köszönhető, hiszen látványosan megfiatalítja a páciensek bőrét.

Bőrfiatalítás a mágnesterápiával

Hasonló cikkek a témában

Ha tetszett a cikk, ne habozzon megosztani barátaival, ismerőseivel!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ