Oxigénhiányos szervezet? – A pulzáló mágnesterápia megoldhatja a problémát!

0
217
Oxigénhiányos szervezet - mágnesterápiával helyreállítható!

Az oxigénhiányos szervezet nem tud megfelelően működni, hiszen az oxigén alapvetően szükséges minden sejtünk számára!

Orvosszakértői vélemények és kutatások százai támasztják alá a tényt, hogy napjaink súlyos betegségei mögött leggyakrabban a krónikus oxigénhiány áll. Közismert tény az is, hogy oxigén nélkül nem tudunk élni pár percnél tovább! Az oxigén elengedhetetlen az élethez, a testünkben zajló összes folyamat zavartalan működéséhez.

A testszövetekben jelentkező lecsökkent oxigénellátottság minden esetben alapvető problémát jelez. Szinte minden betegség alapjaként, kiváltó okaként nevezhetjük meg az oxigénhiányt.

Miért fontos a megfelelő oxigénszint?

A vér alapvető funkciója, hogy tápanyagokkal lássa el a szerveket és a szöveteket. Ezek a tápanyagok szükségesek ahhoz, hogy szerveink és szöveteink megfelelően tudjanak működni. Mindez nem csak belső szerveinknek fontos! Összes izmunk, csontunk, körmünk, de még a hajunk és a bőrünk egészsége is a megfelelő vérellátástól – ezen keresztül pedig az optimális oxigénszinttől- függ.

Az oxigénhiányos állapot koncentrációs zavarokat, fáradékonyságot, levertséget, aluszékonyságot okozhat. Befolyással lehet a látásra, a szív munkájára és a vese működésére is. Érrendszerünk hossza mintegy 100 000 km! Tudta, hogy 1 nm2-nyi bőrt 1 méter hosszúságú érrendszer hálóz be? Így képes feladatát ellátni. Kiemelt figyelmet kell szentelnünk ereink állapotára.

Oxigénhiányos szervezet - mágnesterápiával helyreállítható!

Oxigénhiányos szervezet – hogyan ellenőrizhetjük a vér oxigénszintjét?

Ellenőrizzük pulzoximéterrel, véroxigénszint mérővel rendszeresen vérünk oxigéntelítettségét. Ezt a vérben lévő oxigén szintjével tudjuk a legpontosabban meghatározni, egy egyszerű, ujjhegyen keresztül történő vércseppből. Az egészséges érték 99%, egy átlagembernél ez 96-98%, míg a különféle betegségekben vagy energiahiányos állapotban szenvedőknél ez mindössze 89-95% körüli.

Ha a vér oxigénszintjének értéke nem éri el a 99%-ot, akkor a szervezetben folyamatosan oxigénhiányos állapot áll fenn. Emiatt a sejtek egy része nem tud megfelelően működni.

 

Mit tehetünk, ha oxigénhiányos a szervezetünk?

A tünetek, betegségek első jelei már utalnak az oxigénhiányra, mint kiváltó okra. Tartós fáradtság, levertség, kedvetlenség – ismerős, ugye? Remek megoldás ennek megelőzésére, helyreállítására a pulzáló mágnesterápia rendszeres alkalmazása. Újra energikusabbak leszünk, teljesítőképességünk megnő, jobb lesz a közérzetünk.

Hogyan segít a pulzáló mágnesterápia?

A kapilláris erek a mágneses frekvencia hatására rugalmasabbá válnak, ezáltal javul a hajszálerek keringése, sokkal hatékonyabban juttatva el a az oxigént és a tápanyagokat egészen a sejtekig.

Földünk mágneses terének ereje a közelmúltban ijesztő mértékben lecsökkent, ez a kutatók szerint számos betegség előidézését okozhatja. Ezt a természetes elektromágneses teret biztosítja számunkra a pulzáló mágnesterápia, mely hatékonyan támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Oxigénhiányos szervezet - mágneses mező helyreállításával megszüntethető

A mágneses energia a test felületén áthatolva bejut a véráramba, kitágulnak az erek, és a mikrokeringés hajszálérhálózata minden sejthez eljuttatja a tápanyagokat (enzimek, hormonok, vitaminok, ásványi anyagok stb.) és a létfontosságú oxigént. A felhalmozódott salakanyagok távozását is megkönnyíti, elősegíti a terápia.

További cikkek a mágnesterápiáról

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ