Lehet, hogy oxigénhiányos a szervezete? – A frekvencia terápia megoldhatja a problémát!

0
475
Oxigénhiányos szervezet - mágnesterápiával helyreállítható!

Az oxigénhiányos szervezet nem tud megfelelően működni, hiszen az oxigén alapvetően szükséges minden sejtünk számára!

Orvosszakértői vélemények és kutatások százai támasztják alá a tényt, hogy napjaink súlyos betegségei mögött leggyakrabban a krónikus oxigénhiány állOxigén nélkül nincs élet! Sem testi, sem szervi, sem szöveti sem pedig a sejtek szintjén! Az oxigén elengedhetetlen az élethez, a testünkben zajló összes folyamat zavartalan működéséhez.

A testszövetekben jelentkező lecsökkent oxigénellátottság hatalmas probléma, hiszen a sejtjeink nem tudnak oxigénhiányos környezetben jól működni, és itt kezdődnek a legnagyobb betegségek is.

Hogyan vesszük észre, és mit okoz az oxigénhiány?

Az oxigénhiányos állapot először koncentrációs zavarokat, fáradékonyságot, szédülést, levertséget, aluszékonyságot okozhat, későbbiekben viszont az egész szervezetünket felboríthatja. Az oxigén azonban nem csak belső szerveinknek fontos! Összes izmunk, csontunk, körmünk, de még a hajunk és a bőrünk egészsége is a megfelelő vérellátástól – ezen keresztül pedig az optimális oxigénszinttől- függ.

Hogyan szállítódik az oxigén a szervezetünkben?

A vér alapvető funkciója, hogy a tüdőből felvett oxigént elszállítsa ereinken keresztül a szervekhez és a szövetekhez.  Ahhoz, hogy ez a folyamat megvalósuljon két dolog elengedhetetlen:
1. A vérben lévő hemoglobinok, vagyis vörös vértestek szabadon, különállóan tudjanak mozogni, hiszen ők szállítják az oxigént.
2. Mind a főütőerek, mind pedig a hajszálerek átjárhatóak legyenek.
A gond akkor kezdődik, ha bármelyik feltétel meghiúsul akár egy genetikailag örökölt rossz érrendszer, vagy akár a napjainkban óriási terhet jelentő elektroszmog miatt, ami a vérlemezkék összecspzódását eredményezheti. Ezért kell nagyon odafigyelnünk vérünk, és érrendszerünk állapotára.

Hogyan ellenőrizhetjük a vér oxigénszintjét?

A gyógyászati segédeszközök boltjaiban beszerezhető pulsoximéter azonnal, szúrás nélkül kimutatja a vérünkben lévő oldott oxigén tartalmat.  A tökéletes szaturációs érték 99%. Az emberek átlagának  96-98% közötti, míg a különféle betegségekben vagy energiahiányos állapotban szenvedőknél mindössze 89-95% körüli ez az érték.

Ha a vér oxigénszintjének értéke nem éri el a 99%-ot, akkor a szervezetben folyamatosan oxigénhiányos állapot áll fenn, vérünk besűrűsödik, ami előbb utóbb rossz közérzetet, majd komoly betegségeket okozhat.

 

Mit tehetünk, ha oxigénhiányos a szervezetünk?

Ahhoz, hogy szervezetünkben helyreálljon az egyensúly, sajnos nem elég jó mélyeket lélegeznünk. A tüdőnkben lévő oxigént csak akkor tudják felvenni a vérben lévő hemoglobinok, ha azok összetapadását meggátoljuk, vagy a lemezkéket szétválasztjuk. A tudomány jelenlegi állása szerint erre a legjobb gyógyszermentes megoldás a frekvencia terápia rendszeres alkalmazása, amely az egyik leghatásosabb – otthon is használható – komplementer gyógymód.

Hogyan segít a frekvencia terápia?

A frekvencia terápia biztosítja szervezetünknek azokat a jótékony frekvenciákat, melyekkel testünk dolgozik, stimulálva ezzel alapvető biológiai folyamatainkat. A kezelés hatására az összetapadt vérlemezkék szétválnak, ezáltal fel tudják venni és el tudják szállítani a tüdőből az oxigént. A terápia egyedülálló módon képes megnyitni a hajszálereket, biztosítva ezzel a megfelelő oxigén ellátást az egész testben. Ereink rugalmasabbak lesznek, anyagcserénk felgyorsul és a káros anyagok is könnyebben távoznak szervezetünkből.

Ha ezeket az alapvető  folyamatokat helyretesszük, szervezetünk meghálálja, és az öngyógyító mechanizmus felgyorsulásával jobban érezhetjük magunkat, energikusabbak lehetünk és akár régóta fennálló betegségeink is eltűnhetnek.

A terápia után érdeklődhet: 0630-5121929

 

További cikkek a mágnesterápiáról

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ