Mellformáló fehérnemű

0
37

A hölgyek sok figyelmet szentelnek a külsejükre, mint például a sminkre, a frizurára, az öltözködésre és nem utolsó sorban a dekoltázsra. A szexi kinézetért próbálunk minél többet tenni. Kebleinket egy jó melltartóval formálhatjuk a legegyszerűbben. A jól kiválasztott melltartó kiemeli, tartja, nagyítja vagy épp kisebbíti a mellet. Nagyon fontos a megfelelő melltartót kiválasztása az optikai hatás szempontjából.

Kis melleknél érdemes push-up melltartót választani, amely kiemeli a melleket látszatra nagyítja is.  A hatást fokozhatjuk, ha plusz betétet is rakunk a melltartóba. Arra azonban nagyon figyeljünk, hogy túl nagyot ne válasszunk és, hogy a melltartó kosarát kitöltse a mell, mert fordított esetben elég furán fog kinézni. A merevítővel rendelkező cicifix megemeli a melleket.

A hölgyek nagy része nagyobb melleket szeretne és ezt vagy egy jól megválasztott melltartóval tudja orvosolni vagy plasztikai sebészhez fordul. Ezzel szemben a nagy mellekkel rendelkező hölgyek kisebbíteni szeretnék. Napjainkban már egyre elterjedtebb a mellkisebbítő plasztikai műtét is, ugyanakkor fehérneművel is csalhatunk 1-2 méretet. Ezek a melltartók jól tartanak és befedik az egész mellet, ez által képes kisebbíteni optikailag. Ajánlott sportmelltartót is használni. Fontos a melltartó kiválasztásánál, hogy vastag pántos legyen, ami képes megtartani a mellek súlyát.

Közepes melleknél elsősorban a terhesség miatt keletkező megereszkedés okoz gondot. Ebben az esetben nincs szükség push-upra, elég megemelni a melleket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ