Azt mondták Önnek, hogy az érszűkület gyógyíthatatlan?

0
539
Mágnesterápia otthon_ rendszeres kezeléssel gyorsabb a gyógyulás és fenntartható a folyamatos egészség!

Frekvencia terápia – Igazi áttörés az érrendszer kezelésében.

Számos esetben halljuk, hogy a már kialakult, sőt előrehaladott érszűkületet nem lehet meggyógyítani. De nézzük csak a tényeket.

Mikor is kezdődik az érszűkület?

Talán meglepő lehet, de már egy gyermeknek is lehetnek érszűkületre utaló tünetei. Hideg kéz-láb érzés. Ismerős? Sokan legyintenek rá, pedig a perifériákon megjelenő hideg érzés lehet idegrendszeri, vagy akár öröklött vérkeringési probléma is. Eleinte csak kellemetlen – talán még mosolyogtató is – későbbiekben viszont fájdalmas, majd akár halálos kimenetelű is lehet. Ne vegyük félvállról.

De nézzük csak hogyan tevődik össze az érrendszerünk.

Mint tapasztaljuk, az egészségügy kizárólag a főütőerek állapotát tartja szem előtt, még a hajszálerek fontosságára annyi a reakció, hogy “Az nem olyan lényeges!” Gyógyszeres kezelés is csak az artériák tágítására létezik – teszem hozzá halált okozó mellékhatásokkal – a mikrokeringéssel viszont senki sem foglalkozik.  De miért van ez így, amikor a testünk vérellátásának mindössze 20%-ért felelősek  főerek és 80%-ért a hajszálerek?! A sejtekhez közvetlenül a mikrokeringésen keresztül jut el a tápanyag és az oxigén, nem pedig a vastag ereken keresztül.

Ahhoz, hogy a sejtek és szövetek elkezdjenek pusztulni már az is elegendő, ha a hajszálerek beszűkülnek vagy elsorvadnak.

Miért a lábak vannak veszélyben?

Egyrészt azért, mert lábaink vannak legtávolabb a szívünktől, ezért testünknek ott a legnehezebb jó vérkeringést csinálni. Másrészt szervezetünk egy nagyon intelligens védekező rendszerrel működik. A belső szerveink, mint a szív, a máj, vagy a hasnyálmirigy, létfontosságú feladatokat látnak el életünk során, ezért testünk a – mi tudatunk nélkül – biológiailag is védelmezi ezeket a szerveket. Ha gyengébb a vérellátás, inkább a perifériákról vonja el a keringést – mivel az rövidtávon nem veszélyezteti életünket – mintsem a belső szerveinktől.

Ezzel együtt ne higgye senki, hogy a szerveinkben nem fordulhat elő érszűkület. Igenis lehet, csak azt az orvostudomány már nem érszűkületnek, hanem az adott szerv működési elégtelenségének hívja. Valójában így kezdődik minden betegség. A rossz vérkeringés miatt az oxigén és a tápanyagok nem jutnak el a sejtekbe, ami azok pusztulását eredményezi. Ha túl sok terület van az adott szervben, aminek vérellátása nem megfelelő, a szerv nem tudja ellátni megfelelően a feladatát, tehát megbetegszik.

Az elégtelen mikrokeringés tehát bármilyen betegséget képes kialakítani szervezetünkben.

De sok esetben miért nem hatnak a gyógyszerek?

A másik nagy probléma, hogy érszűkület esetében még a legjobb minőségű gyógyszer is csökkent hatást tud kifejteni, hiszen –bár mellékhatások árán bejuttatjuk a szervezetbe,- a célhelyre nem, vagy csak kis mennyiségben tud bejutni a hatóanyag. Ennek magyarázata, hogy éppen a részlegesen vagy már teljesen elzáródott hajszálerek lennének az útvonalak ahhoz, hogy a megfelelő helyekre jusson el a gyógyszer.

A frekvencia terápia azért jelent áttörést az érgyógyászatban, mert pont a mikrokeringés optimális működésének visszaállításában és fenntartásában rendkívül hatékony. Folyamatos használat mellett képes megnyitni a hajszálereket sőt, elősegíti a mikrokapillárisok újra képződését.

A frekvencia terápia rendszeres használatával újból lesz megfelelő vérkeringés, ami elősegíti a sejtképződést, ezáltal a már meglévő sebek hegesedését, és a beteg belső szervek működését.

Frekvencia terápia már otthon is!

Ez a kezelési mód hosszú évekig csak a kórházakban volt elérhető. A technológia fejlődése viszont már lehetővé tette, hogy az emberek időt spórolva, kényelmesen, már az otthonaikban is használni tudják ezt a rendkívüli eljárást, szakértelem nélkül is.

„ Napainkban a gyógyítás területén a biokémiai, vagyis gyógyszeres kezelések mellett egyre nagyobb teret hódítanak a biofizikai eszközök. A frekvencia terápia ilyen eszköz, mely gyökeresen képes megváltoztatni a gyógyulásról hitt eddigi elképzeléseinket” – mondta Andrea Reupke mikrobiológus, egy németországi orvosi konferencián.

Mágnesterápia otthon_ rendszeres kezeléssel gyorsabb a gyógyulás és fenntartható a folyamatos egészség!

Aki nyitott a technika fejlődésére, nagyobb eséllyel gyógyulhat.

Magyarországon évente körülbelül 7.000 lábat amputálnak kifejezetten érszűkület miatt. A tavalyi évben 41.000 ember halt meg szív és érrendszeri betegségben, melynek nagy részét a szívben és az agyban jelentkező érszűkület okozott.

A frekvenci terápia egyre nagyobb elterjedésével jelentősen csökkenthetőek lennének ezek a számok feltéve, ha testünk jelzéseit kellő időben kellően komolyan vesszük.

Érdeklődés a terápiáról: 0630-5121929

További cikkeink a mágnesterápiáról

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ