Fenékformáló fehérnemű

0
103

Régen a fehérneműk megjelenésekor a női bugyik még szinte bokáig értek, majd idővel egyre rövidültek. A sok-sok átalakuláson végig ment fehérnemű eljutott a tangáig, manapság csupán három apró pántból is állhat. Korábban a kinézet volt a lényeg, aztán már a kényelemre is figyeltek. Később pedig megjelentek az alakformáló változataik is. Egyik legújabb változata a fenékformáló push up bugyi.

A fenékformáló fehérnemű nem a legszexisebb, de igen praktikus: ott slankít és ott emel ki, ahol éppen kell. Ezelőtt a push up hatás a melltartóknál lett igen népszerű, mára már fenékformáló fehérneműknél is használják, amely a feneket formálja. Jó, ha minden nő szekrényében található egy ilyen, hiszen a lapos popsiból könnyen tudunk formás hátsót varázsolni pillanatok alatt.

A popsiformáló fehérnemű hátsó része párnázott, természetes hatást vált ki. Megemeli a feneket és így kerekebbnek látszik. Felvehetjük csípőnadrágokhoz is. Persze vannak magas derekúak is, vagy térd fölé érők, amelyek a csípőt, a combot és a hasat is formálják. Ezek a teljes alakformáló darabok.

A fenékformáló bugyik elterjedéséhez nagyban hozzájárultak a sztárok is, például Jennifer Lopez híres hátsója.

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ