Botoxszal a szénanátha ellen!

0
946

A botox elsősorban a szépségiparban vált ismertté. Szinte mindenkinek a ránctalanító hatása jut eszébe. Manapság azonban már köztudott, hogy szépítő hatásán túl igen sok egészségügyi problémára is megoldást jelent, például a szénanátha ellen is kiváló.

A botoxot számos egészségügyi probléma megoldására alkalmazzák. Többek között sikeresen használható a migrén kezelésére, szélütés kezelésére, stroke utáni izomgörcsök enyhítésére, extrém izzadás kezelésére és fogcsikorgatásra. Valamint meglepő módon a kopaszodás ellen is alkalmazható. Továbbá a botoxot régóta használják szemészeti rendellenességek például kancsalság, féloldali arcbénulások, szemrángatózás, rendellenes izomműködések kezelésére is. A szer használata engedélyeztetés alatt áll az asztma megoldásaként is.

A botox eredményes ellenszere lehet még a szénanáthának is. A vizsgálatok alatt a botoxzselét a páciens orrára kenik, melynek várható eredményeként megszűnik akár három hónapra is a tüsszögés, a szemviszketés, valamint az orrfolyás. A szénanátha elleni alkalmazása során az orrban lévő idegeket célozza meg. A várt hatást az idegvégződések blokkolásával éri el.

A botox hatásos megoldást jelenthet az allergia és a szénanátha elleni harcban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ